Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727308083

Liga 727308083 Información oficial sobre el partido 727308083 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

FC Vikings Nord Alineación oficial del equipo 'FC Vikings Nord' en el partido 2 - 4 FC Liniewo Alineación oficial del equipo 'FC Liniewo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Vikings Nord Alineación oficial del equipo 'FC Vikings Nord' en el partido 2 - 6 FC Liniewo Alineación oficial del equipo 'FC Liniewo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vikings Nord

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Fabian Intorf, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Armin Berghoff, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Vikings.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ricardo de Carvalho de Vikings va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 26, però no va estar gaire encertat.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): İsmail Kültigin de Vikings va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ricardo de Carvalho que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Vikings va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Lio de Berlo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Wolf Stirn va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabian Intorf.

FC Liniewo

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Giorgio Corasaniti que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Liniewo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Sorin Susanu.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Giorgio Corasaniti de Liniewo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Paolo Culicchia va augmentar l'avantatge de Liniewo a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Armin Berghoff va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 19 de joc.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Sorin Susanu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vseslav Bolinok, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Virgílio Araguaçu al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.