Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727306418

Liga 727306418 Información oficial sobre el partido 727306418 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

SSC Fabio Alineación oficial del equipo 'SSC Fabio' en el partido 4 - 1 Olympique Oiseau Alineación oficial del equipo 'Olympique Oiseau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SSC Fabio Alineación oficial del equipo 'SSC Fabio' en el partido 2 - 0 Olympique Oiseau Alineación oficial del equipo 'Olympique Oiseau' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSC Fabio

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Daniele De Maddalena va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 18.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Christian Vedder, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fabio se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 27.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Sebastiaan de Kler va incrementar l'avantatge de Fabio amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Yordi Pouw va augmentar l'avantatge de Fabio a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Johan Urbansson del Fabio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Fabio va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniele De Maddalena ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Olympique Oiseau

Goles Goles

  • 136 Minuto 15 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Per-Olov Stefansson es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Simon Franzl per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 15 passava a ser 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 65, un contraatac del Olympique no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Edgar Hoinkis perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.