Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727304682

Liga 727304682 Información oficial sobre el partido 727304682 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Partisan LE Alineación oficial del equipo 'Partisan LE' en el partido 1 - 2 FC Hansa Potsdam Alineación oficial del equipo 'FC Hansa Potsdam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Partisan LE Alineación oficial del equipo 'Partisan LE' en el partido 1 - 2 FC Hansa Potsdam Alineación oficial del equipo 'FC Hansa Potsdam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Partisan LE

Goles Goles

  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): En Endre Serfel va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ludger Sinzenich va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aleksander Andrzejewski estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lenard Wieger-Dragschitz, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aleksander Andrzejewski va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Józef Gortat rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Partisan enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludger Sinzenich de Partisan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Hansa Potsdam

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Potsdam van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 72, quan Heikki Haapala va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): En Walter von Holstein donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 76 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Walter von Holstein va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Florian Hasenöder va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Erwin Talamba de Potsdam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Potsdam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Heikki Haapala va quedar-se sol davant el porter Vilmar Strömblad, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florian Hasenöder de Potsdam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.