Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727301297

Liga 727301297 Información oficial sobre el partido 727301297 en Hattrick

23.03.2024 18:00:00

SV Rheinland Westum Alineación oficial del equipo 'SV Rheinland Westum' en el partido 3 - 0 Blaulicht Berne Alineación oficial del equipo 'Blaulicht Berne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Rheinland Westum Alineación oficial del equipo 'SV Rheinland Westum' en el partido 2 - 0 Blaulicht Berne Alineación oficial del equipo 'Blaulicht Berne' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Rheinland Westum

Goles Goles

  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rheinland contenien la respiració mentre en Adam Bojarski s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Rheinland i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 75 minuts de joc. Mentre en Giovanni Presciutti el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Rheinland va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adam Bojarski des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rheinland Vassilis Moraitopoulos quasi marca al minut 54 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Giuseppe Manna l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Blaulicht Berne

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Blaulicht van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Elias Prade va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Magnus Rheinland va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gültekin Adam es va comportar com un juvenil al minut 74 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.