Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727297509

Liga 727297509 Información oficial sobre el partido 727297509 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Cologne Giants Alineación oficial del equipo 'Cologne Giants' en el partido 0 - 4 Wollitzfighters Alineación oficial del equipo 'Wollitzfighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cologne Giants Alineación oficial del equipo 'Cologne Giants' en el partido 1 - 1 Wollitzfighters Alineación oficial del equipo 'Wollitzfighters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cologne Giants

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al 39, Giorgio Kramp hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Friderich Glockner-Wolf. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Cologne va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Friderich Glockner-Wolf no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cologne Fabio Max-Theurer quasi marca al minut 58 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rüdiger Häfele l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Wollitzfighters

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hikmet Dalca que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Wollitzfighters.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Ludgerus Meckatzer va augmentar l'avantatge de Wollitzfighters a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Wollitzfighters va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gerald Schlotterbeck, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Sergey Eshtokin va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Linus Benedikt Wassenberg després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Thibau Deviaene va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Wollitzfighters van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Linus Benedikt Wassenberg no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Thibau Deviaene va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Linus Benedikt Wassenberg, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ferdynand Hawryszko es va quedar sol davant del porter, al minut 69. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Gerald Schlotterbeck quasi marca en una jugada assajada de córner que Hikmet Dalca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tobias Strunk de Wollitzfighters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.