Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727296678

Liga 727296678 Información oficial sobre el partido 727296678 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

Die Besten in VII.651 Alineación oficial del equipo 'Die Besten in VII.651' en el partido 6 - 5 Strohhut Alineación oficial del equipo 'Strohhut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Die Besten in VII.651 Alineación oficial del equipo 'Die Besten in VII.651' en el partido 3 - 4 Strohhut Alineación oficial del equipo 'Strohhut' en el partido
Tiene bastante suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,9 % 50,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Die Besten in VII.651

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del 7.651 contenien la respiració mentre en Friedrich Michl s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del 7.651 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Domenik Goddentow va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Domenik Goddentow, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del 7.651 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 59.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a 7.651 va ser Domenic Baron von Zweybrücken.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Friedrich Michl, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Finn Joshua Niembs de 7.651 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Friedrich Michl va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Strohhut

Goles Goles

  • 162 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Andi Wehdener va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 5.
  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Volkhardt Pohlheim es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Kilian Lindhaus va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Strohhut va reduir l'avantatge rival a 5 - 4, quan Anatol Jałkiewicz va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Hardik Sharma entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Strohhut, un peu providencial d'en Raffael Gerling va situar el 6-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 6 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ricardo Montalva va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Finn Joshua Niembs el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Volkhardt Pohlheim va fer una jugada per la banda esquerra, però Ulrich Amethyst va aturar el seu xut.