Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727294531

Liga 727294531 Información oficial sobre el partido 727294531 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

BMG.SG.Essen-Schönebeck Alineación oficial del equipo 'BMG.SG.Essen-Schönebeck' en el partido 4 - 1 FC Mammut Sonnental Alineación oficial del equipo 'FC Mammut Sonnental' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BMG.SG.Essen-Schönebeck Alineación oficial del equipo 'BMG.SG.Essen-Schönebeck' en el partido 2 - 0 FC Mammut Sonnental Alineación oficial del equipo 'FC Mammut Sonnental' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BMG.SG.Essen-Schönebeck

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Béla Nádai va anar a parar al cap de Heinfried Stockhausen que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a SGS el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Étienne Kunz va incrementar l'avantatge de SGS amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hans Gustav Türk sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 39 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Heinfried Stockhausen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Hans Gustav Türk del SGS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Fabien Van Woensel va sorprendre Cristoforo Driol amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

FC Mammut Sonnental

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de 丁 (Ding) 渊 (Yuan) la va rematar Shaquan Peacock amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sonnental el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): 丁 (Ding) 渊 (Yuan) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sonnental que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Sonnental van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Shaquan Peacock des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sonnental va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 茅 (Mao) 若添 (Ruotian), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Sonnental van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 81, però Dex Christiansen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.