Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727293391

Liga 727293391 Información oficial sobre el partido 727293391 en Hattrick

02.03.2024 18:00:00

favoritok tc Alineación oficial del equipo 'favoritok tc' en el partido 1 - 0 SV Bergfeuer Alineación oficial del equipo 'SV Bergfeuer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
favoritok tc Alineación oficial del equipo 'favoritok tc' en el partido 2 - 3 SV Bergfeuer Alineación oficial del equipo 'SV Bergfeuer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,1 % 74,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

favoritok tc

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del favoritok contenien la respiració mentre en Antonio Martelloni s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Matúš Pažítka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Nigel Musters va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Siniša Kovačević va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Bradon Barnhill, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Siniša Kovačević gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nigel Musters va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Martelloni de favoritok va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Siniša Kovačević gairebé marca per a favoritok al minut 74 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Siniša Kovačević, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

SV Bergfeuer

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Aaron Ahmed va estar a punt de posar per davant a Bergfeuer amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Diego González va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Martin Übach va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 206 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Mario Kawohl va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aaron Ahmed de Bergfeuer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.