Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727292740

Liga 727292740 Información oficial sobre el partido 727292740 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

Kalbsriether Alineación oficial del equipo 'Kalbsriether ' en el partido 1 - 4 SKODERIA Fürstenwalde Alineación oficial del equipo 'SKODERIA Fürstenwalde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Kalbsriether Alineación oficial del equipo 'Kalbsriether ' en el partido 0 - 6 SKODERIA Fürstenwalde Alineación oficial del equipo 'SKODERIA Fürstenwalde' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalbsriether

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kalbsriether va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ingo Holm va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ingo Holm de Kalbsriether amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Colin Ratzinger de Kalbsriether es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

SKODERIA Fürstenwalde

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Eckard Eisersdorff va posar els visitants Oci per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Nils Lawitschka va acabar en una passada genial cap al jugador de Oci Jordan Dykes-Flanders, que va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Emanuel Vrkljan va augmentar l'avantatge de Oci a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Oci per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 63. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Albert Starck. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Matthias Henker va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 89. 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eckard Eisersdorff després de 10 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kay Rosenpforte va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Leo Berk va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Kay Rosenpforte va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Eckard Eisersdorff, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.