Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727292579

Liga 727292579 Información oficial sobre el partido 727292579 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

FC Count City Alineación oficial del equipo 'FC Count City' en el partido 0 - 6 FC Nasenbaeren Alineación oficial del equipo 'FC Nasenbaeren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Count City Alineación oficial del equipo 'FC Count City' en el partido 0 - 4 FC Nasenbaeren Alineación oficial del equipo 'FC Nasenbaeren' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Count City

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rostyslav Vlasov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Count va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tichomír Dvonč la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

FC Nasenbaeren

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Jeffrey Philliskirk va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 13. 0 - 1 per a Nasenbaeren.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Rolf Toft des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jeffrey Philliskirk va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 180 Minuto 34 (Gol de falta): Passaven 34 minuts quan en Jeffrey Philliskirk va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Bernhard Moser va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 0 - 5 per a Nasenbaeren.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Nasenbaeren l'avantatge per 0 - 6. Mirko Kalanj en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Nasenbaeren Mirko Kalanj quasi marca al minut 7 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Harry Brincat l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rolf Toft, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Bernhard Moser, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Bernhard Moser va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nedjeljko Hrženjak. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Warawut Boonkerd de Nasenbaeren la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.