Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727292460

Liga 727292460 Información oficial sobre el partido 727292460 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

SV Mavericks Alineación oficial del equipo 'SV Mavericks' en el partido 1 - 3 FC Nadine Berlin Alineación oficial del equipo 'FC Nadine Berlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Mavericks Alineación oficial del equipo 'SV Mavericks' en el partido 2 - 1 FC Nadine Berlin Alineación oficial del equipo 'FC Nadine Berlin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Mavericks

Goles Goles

  • 106 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Karl-Rudolf 'Rudi' Stroißmüller sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 87 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mavericks Sergio Monreal quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodger Mauchenheim de Mavericks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Nadine Berlin

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Dario Meutstege de Nadine va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nathan Benjamin Atlon, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Nadine va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Viktor Reitsler.