Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727292311

Liga 727292311 Información oficial sobre el partido 727292311 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Sport Freunde Alineación oficial del equipo 'Sport Freunde' en el partido 4 - 2 Storm Devils CF. Alineación oficial del equipo 'Storm Devils CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sport Freunde Alineación oficial del equipo 'Sport Freunde' en el partido 2 - 1 Storm Devils CF. Alineación oficial del equipo 'Storm Devils CF.' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Freunde

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Břetislav Zelík, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Freunde se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Freunde va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lorenzo Jaumain progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oddbjørn Omdal va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): El Freunde era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Břetislav Zelík va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Freunde va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ebbe Fors, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 7 quan Lorenzo Jaumain de Freunde gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kastor Styburski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Břetislav Zelík de Freunde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Lorenzo Jaumain de Freunde va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Storm Devils CF.

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 32, el jugador visitant Marc Ballarà va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de Devils no defallien en cap moment. Producte d'això, en Jordi Neven va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Secundino Extremadouro va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Héctor Arbieto, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Gallardo de Devils es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.