Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727291794

Liga 727291794 Información oficial sobre el partido 727291794 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

NSV Nussknacker Alineación oficial del equipo 'NSV Nussknacker' en el partido 1 - 2 Eintopf Braunschweig Alineación oficial del equipo 'Eintopf Braunschweig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NSV Nussknacker Alineación oficial del equipo 'NSV Nussknacker' en el partido 1 - 1 Eintopf Braunschweig Alineación oficial del equipo 'Eintopf Braunschweig' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,9 % 17,5 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NSV Nussknacker

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Tino Pilshofer no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thomas Werner Schwamm de NSVN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eintopf Braunschweig

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Braunschweig va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Eric Neustädter aconseguint el 0 - 1.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Braunschweig va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Quentin Agneray, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sigfred Egedal, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alexander Peskoller haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Braunschweig al minut 30.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sigfred Egedal de Braunschweig amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Ricardo Mendes Almeida de Braunschweig va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Azamat Azamov.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sigfred Egedal se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.