Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727291775

Liga 727291775 Información oficial sobre el partido 727291775 en Hattrick

23.03.2024 18:00:00

Torpedo Ehrenfeld Alineación oficial del equipo 'Torpedo Ehrenfeld' en el partido 2 - 2 BSG Chemie 09 Alineación oficial del equipo 'BSG Chemie 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Torpedo Ehrenfeld Alineación oficial del equipo 'Torpedo Ehrenfeld' en el partido 1 - 3 BSG Chemie 09 Alineación oficial del equipo 'BSG Chemie 09' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo Ehrenfeld

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Cezar Panda arribés a peus de Louis Fischkopf, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ehrenfeld el 1 - 0.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gastone Panato de Ehrenfeld aconseguir un gol al minut 61 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pedro Sanz era fer passades de llarga distància. Al minut 16 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Cezar Panda però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ehrenfeld va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jean-Mari Biemans, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Cezar Panda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Sanz de Ehrenfeld va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BSG Chemie 09

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Als 57 minuts de partit, Noah Salesse de Chemie va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Chemie van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 89, quan Egil Ivarsson va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Eckhard Maletke sol davant la porteria al minut 11, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 17, en un 1 contra 1 amb el porter, però Dankward Dechert va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Józef Reiter des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Chemie van sortir al contraatac al minut 72, però Egil Ivarsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Chemie va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pablo Jesús Franco es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lars Bäcksbacka de Chemie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eckhard Maletke.