Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727288835

Liga 727288835 Información oficial sobre el partido 727288835 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Pelkumer Kings Alineación oficial del equipo 'Pelkumer Kings' en el partido 0 - 4 Magic Restart Alineación oficial del equipo 'Magic Restart' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pelkumer Kings Alineación oficial del equipo 'Pelkumer Kings' en el partido 2 - 1 Magic Restart Alineación oficial del equipo 'Magic Restart' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelkumer Kings

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Denny Werdau quasi empata el partit al minut 37, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Magic Restart

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jim Malmbom va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Magic va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Herrmann Diedrich, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fabian Stephan que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fabian Stephan va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Magic eren letals, i Björn Schneider va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Maximilian Batman quasi marca en una jugada assajada de córner que Herrmann Diedrich havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Magic, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Björn Schneider va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Wolfram Suchy va rebre molts aplaudiments. Al minut 89 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.