Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727288499

Liga 727288499 Información oficial sobre el partido 727288499 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

Eintracht Links Düsseldorf Alineación oficial del equipo 'Eintracht Links Düsseldorf' en el partido 3 - 3 Slavic Vikings Alineación oficial del equipo 'Slavic Vikings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Eintracht Links Düsseldorf Alineación oficial del equipo 'Eintracht Links Düsseldorf' en el partido 3 - 6 Slavic Vikings Alineación oficial del equipo 'Slavic Vikings' en el partido
Tiene un resultado normal 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eintracht Links Düsseldorf

Goles Goles

  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Feim Galiu trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Düsseldorf aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Elvis Sütterlin va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 del partit, el jugador Mohamed Ghany de Düsseldorf va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Aloscha Schnölzer, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Viktor Teutenbrink va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Slavic Vikings

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Mursidi bin Suny Mat Jerah va posar els visitants Vikings per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Mursidi bin Suny Mat Jerah va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 0 - 2 per a Vikings.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 64, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ludwig Eekboom es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Kia Emami Meibodi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marco Antonio Gazca havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gert Brych després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tino Miehlbrandt va poder desviar-lo a córner.