Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727287410

Liga 727287410 Información oficial sobre el partido 727287410 en Hattrick

23.03.2024 18:00:00

BSC TreptowMob Alineación oficial del equipo 'BSC TreptowMob' en el partido 3 - 1 Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BSC TreptowMob Alineación oficial del equipo 'BSC TreptowMob' en el partido 3 - 0 Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC TreptowMob

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Seppl Breitreiner va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Eric Maerken sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Seppl Breitreiner que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BTB va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Christoph Friedrich Kehre progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Arne Maier del BTB ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Christoph Friedrich Kehre va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BTB.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a BTB per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arne Maier, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 53 (Ocasión de penalti): BTB es va veure beneficiat per la polèmica al minut 53, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Eric Maerken va relliscar al moment de fer el xut i el porter Siegfried Hiesberger no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Eric Maerken es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Jan-Dirk Stuttenborn gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Siegfried Hiesberger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Kölner FV

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Kölner va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 13, quan Sönke Vollrath, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Kölner al minut 37, però el xut de Adriano Faria va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Sönke Vollrath quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kurt Berkenthin.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adolfo Ibros de Kölner es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.