Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727287398

Liga 727287398 Información oficial sobre el partido 727287398 en Hattrick

02.03.2024 18:00:00

Bavaria Metrostarss Alineación oficial del equipo 'Bavaria Metrostarss' en el partido 1 - 3 Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bavaria Metrostarss Alineación oficial del equipo 'Bavaria Metrostarss' en el partido 0 - 5 Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bavaria Metrostarss

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Yusuf Kurnia Suryana va treure un córner llarg cap al segon pal que en Bengt Hangarter, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gismar Eugel de Metrostarss la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Håkon Flo després que el jugador de Metrostarss li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Kölner FV

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, Kölner es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sönke Vollrath es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Kurt Berkenthin va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, un xut de 夏 (Ha) 潤榮 (Runrong) des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Leonardo Martorelli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Kölner va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Wolf Mohnl va desviar el xut final de Tariel Basharuli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Manfred Glocknitzer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Wolf Mohnl va estar atent i va desviar la pilota a córner.