Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727282616

Liga 727282616 Información oficial sobre el partido 727282616 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Bfc-Ostberlin Alineación oficial del equipo 'Bfc-Ostberlin' en el partido 4 - 4 Club Brücke Alineación oficial del equipo 'Club Brücke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Bfc-Ostberlin Alineación oficial del equipo 'Bfc-Ostberlin' en el partido 3 - 6 Club Brücke Alineación oficial del equipo 'Club Brücke' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,4 % 4,6 % 76,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bfc-Ostberlin

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bfc-Ostberlin eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 18, Piergiorgio Annicelli va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Virxilio Padrón ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bfc-Ostberlin es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bfc-Ostberlin a 3 - 1. Zygmunt Faron va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Bfc-Ostberlin aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Piergiorgio Annicelli va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Johann Hayungs de Bfc-Ostberlin es va guanyar la targeta groga merescudament.

Club Brücke

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ayyoub Mochani es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Brücke va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Ayyoub Mochani va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Brücke van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 76, quan Reinoud Blokland va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gianni Italo Pablo 'Bandito' Billardo quedar desmarcat i marcar per a Brücke al minut 90. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Janne Nyyssönen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després de 17 minuts, Reinoud Blokland va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mirco Dünenhüpfer va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Brücke que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hristo Grigorov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.