Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727282611

Liga 727282611 Información oficial sobre el partido 727282611 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

Saartanische Fersen Alineación oficial del equipo 'Saartanische Fersen' en el partido 3 - 3 Bfc-Ostberlin Alineación oficial del equipo 'Bfc-Ostberlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Saartanische Fersen Alineación oficial del equipo 'Saartanische Fersen' en el partido 4 - 5 Bfc-Ostberlin Alineación oficial del equipo 'Bfc-Ostberlin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,6 % 43,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saartanische Fersen

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Saartanische va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pierre Proust, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vilmar Lee que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 42 gràcies a la jugada de Vilmar Lee, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Saartanische prenia la batuta de l'encontre al minut 62, quan en Pierre Proust va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Vilmar Lee arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en Vilmar Lee va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Saartanische.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Pierre Proust va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en 杜 (Du) 如辉 (Ruhui), es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vilmar Lee va estar a punt de sentenciar el partit al minut 91, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Caesar Schweighofer de Saartanische va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Bfc-Ostberlin

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 21 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Zygmunt Faron.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 42, quan Virxilio Padrón va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 92 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Dossevi Kora Gonou que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Liraz Skaat va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.