Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727282445

Liga 727282445 Información oficial sobre el partido 727282445 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido 1 - 2 FC Zwietracht Cuxhaven Alineación oficial del equipo 'FC Zwietracht Cuxhaven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido 2 - 1 FC Zwietracht Cuxhaven Alineación oficial del equipo 'FC Zwietracht Cuxhaven' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorwärts FB

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Vorwärts va reduir el marcador al minut 89 a 1 - 2 quan Bodo Oberauer va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Konrad Gehrmann marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Bodo Oberauer que va xutar a fora per molt poc.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Adam Petermann de Vorwärts va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Vorwärts va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Lutz Kreuzmair va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Matthies Vierbücher no oblidarà el que li va passar durant el minut 48. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Stefan Zopp i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Vorwärts, però el xut de Bodo Oberauer va sortir bastant desviat.

FC Zwietracht Cuxhaven

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): CUX va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Paolo Bassan.
  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): En Aaron Koppy conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-2

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rocky Psihoda va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Eike Zopp per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aaron Koppy al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leon Luca Gotsch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Eduardt Dohnal de CUX va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.