Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727282441

Liga 727282441 Información oficial sobre el partido 727282441 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido 3 - 1 FC Mulacker Alineación oficial del equipo 'FC Mulacker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido 2 - 0 FC Mulacker Alineación oficial del equipo 'FC Mulacker' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorwärts FB

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mark Baron von Reichenbach, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vorwärts a 2 - 0. Bodo Oberauer va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 105 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 70, Konrad Gehrmann va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Gotthard Rohrmair que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Damian Hoefinger de Vorwärts va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luigi Padricelli al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Elmo Dunger va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Elmo Dunger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC Mulacker

Goles Goles

  • 151 Minuto 23 (Gol por el centro): Un mica després, Mika Griessenbach de Mulacker va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mulacker va anar a parar a la dreta de l'atac on en Leandro Torres, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Stefan Lebek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.