Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727282437

Liga 727282437 Información oficial sobre el partido 727282437 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

St.Pauli FC Alineación oficial del equipo 'St.Pauli FC' en el partido 1 - 1 zero hanfhausen Alineación oficial del equipo 'zero hanfhausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
St.Pauli FC Alineación oficial del equipo 'St.Pauli FC' en el partido 1 - 2 zero hanfhausen Alineación oficial del equipo 'zero hanfhausen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,3 % 55,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St.Pauli FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Alexis Séron va donar a St.Pauli un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Torben Allemann va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Nicola De Magistris es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): St.Pauli va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Junior Amani ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de St.Pauli van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eric Berwald va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Nicola De Magistris de St.Pauli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Ignacio Molodezky de St.Pauli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

zero hanfhausen

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Jörg Stemberger va pentinar un córner cap al segon pal que Ottfried Wambacher va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Jörn Bosenmaier va estar a punt de posar per davant a hanfhausen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ismail Mohammed Al-Maskary va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregor Epp de hanfhausen es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 27 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Dethard Karberg volia ajudar als companys, però més aviat els destorbava.