Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727282430

Liga 727282430 Información oficial sobre el partido 727282430 en Hattrick

30.03.2024 18:00:00

VfB Feldstecher 69 Alineación oficial del equipo 'VfB Feldstecher 69' en el partido 3 - 2 Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VfB Feldstecher 69 Alineación oficial del equipo 'VfB Feldstecher 69' en el partido 1 - 0 Vorwärts FB Alineación oficial del equipo 'Vorwärts FB' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfB Feldstecher 69

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Chui Limo va donar a Feldstecher un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Feldstecher va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gerry Tindal des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Jimbo Spinek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Feldstecher se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Rodrigo Ricardo Salvatierra de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Chui Limo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Sebastian Pratscher va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Vorwärts FB

Goles Goles

  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Vorwärts va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Konrad Gehrmann la va transformar en el 1 - 1.
  • 109 Minuto 58 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Damian Hoefinger se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Chui Limo que va anotar el 2 - 1 per a Feldstecher sense cap impediment.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Vorwärts va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Konrad Gehrmann aconseguint el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vorwärts va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gotthard Rohrmair, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Vorwärts va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bodo Oberauer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Oswin Merges quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.