Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727278351

Liga 727278351 Información oficial sobre el partido 727278351 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

FC Westerburg Alineación oficial del equipo 'FC Westerburg' en el partido 4 - 0 FC Brummershausen Alineación oficial del equipo 'FC Brummershausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Westerburg Alineación oficial del equipo 'FC Westerburg' en el partido 4 - 0 FC Brummershausen Alineación oficial del equipo 'FC Brummershausen' en el partido
Tiene un resultado normal 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Westerburg

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cristoph Kanthen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Westerburg es posava per davant 1 a 0.
  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 23, en David Šabacký del Westerburg va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Steffen Iberler que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Serge Hochstetter va incrementar l'avantatge de Westerburg amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Toni Hubrich va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Westerburg ho intentava per la dreta per mitjà de Toni Hubrich, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Al minut 63, Silvià Marsol gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sigmar Rosenberg al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Serge Hochstetter va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Daniel Bokblad es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC Brummershausen

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Tino Mocki ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Mathias Arzberger va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Boris Losch.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Wüstemann de Brummershausen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Götz Mertsch de Brummershausen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.