Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727278345

Liga 727278345 Información oficial sobre el partido 727278345 en Hattrick

30.03.2024 18:00:00

FC Brummershausen Alineación oficial del equipo 'FC Brummershausen' en el partido 0 - 2 SV Hasborn Alineación oficial del equipo 'SV Hasborn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Brummershausen Alineación oficial del equipo 'FC Brummershausen' en el partido 1 - 1 SV Hasborn Alineación oficial del equipo 'SV Hasborn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,5 % 33,4 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Brummershausen

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Götz Mertsch quasi dona a Brummershausen l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dustin-Alexander Plierögen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matthis Ossenbrink de Brummershausen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tino Mocki de Brummershausen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SV Hasborn

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Quan passaven 40 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Hasborn. En Benito Bono va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 187 Minuto 81 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Hasborn volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 81 van aconseguir marcar quan en Rolf Englharting va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Olaf Inderst va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): Hasborn va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Benito Bono va anar a parar a les mans del porter.