Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727273768

Liga 727273768 Información oficial sobre el partido 727273768 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

FC Süchtel Alineación oficial del equipo 'FC Süchtel' en el partido 5 - 1 1 HOC Alineación oficial del equipo '1 HOC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Süchtel Alineación oficial del equipo 'FC Süchtel' en el partido 7 - 0 1 HOC Alineación oficial del equipo '1 HOC' en el partido
Tiene mala suerte 7.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Süchtel

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Klaus Kenesei de Süchtel aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Süchtel pel centre va donar un gran resultat: el gol de Klaus Kenesei va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Mike Lasley va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Süchtel a 4 - 1. Leano Massler va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Süchtel va augmentar la diferència quan Witold Szpyra no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jeremie Mogler va rematar alt.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Héctor García es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

1 HOC

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 37, en Piet Lehmberg del HOC va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Kevin Astbury que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): HOC va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 35 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a David Goeppert sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Karl Ufer va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Karl Ufer va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Kevin Astbury va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Karl Ufer, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Mika-Matti Hinkkala va encarar al porter al 68, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Ayxandri de HOC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Ebbe Grenér de HOC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Néstor Steivortzel de HOC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.