Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727273586

Liga 727273586 Información oficial sobre el partido 727273586 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

Borussia Blanka Alineación oficial del equipo 'Borussia Blanka' en el partido 0 - 1 Badischer SC Alineación oficial del equipo 'Badischer SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borussia Blanka Alineación oficial del equipo 'Borussia Blanka' en el partido 2 - 0 Badischer SC Alineación oficial del equipo 'Badischer SC' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Blanka

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Alexandre Cuny va fer una magnífica aturada al minut 79, tot i el bon llançament de falta de Juho Ahlström.
  • 210 Minuto 87 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Juho Ahlström quasi empata el partit al minut 87, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Léo-Paul Pilot de Borussia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Badischer SC

Goles Goles

  • 139 Minuto 65 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Conrad Kim va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Carlos Caldara per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Badischer van sortir al contraatac al minut 3, però Konstanty Niechwiadowicz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Badischer va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Randolf Hönnscheidt va quedar-se sol davant el porter Miroslav Petrovický, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Konstanty Niechwiadowicz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Jan-Peter Lehocki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miroslav Petrovický, però la pilota va topar amb el travesser.