Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727272757

Liga 727272757 Información oficial sobre el partido 727272757 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

FC Torun Alineación oficial del equipo 'FC Torun' en el partido 4 - 1 Schmieheim Seahawks Alineación oficial del equipo 'Schmieheim Seahawks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Torun Alineación oficial del equipo 'FC Torun' en el partido 4 - 1 Schmieheim Seahawks Alineación oficial del equipo 'Schmieheim Seahawks' en el partido
Tiene un resultado normal 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Torun

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Balázs 'Wadenbeißer' Kocsis va marcar al minut 3 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Amb 18 minuts jugats, en Aghecher 'Kugelblitz' Bajini va augmentar l'avantatge de Torun a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Torun va augmentar la diferència quan Filip Kurczak no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Torun va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tyler 'Aleinikow' Freestone des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Filip Kurczak de Torun va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Filip Kurczak es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Milivoj Donadić va rematar alt.

Schmieheim Seahawks

Goles Goles

  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 74, Ireneusz Biedulski va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Dirk Randolf Sanitz, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Seahawks va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Roch Palonka va quedar-se sol davant el porter Steffen 'Der Titan' Sezer-Kolauch, però aquest va poder aturar el xut.