Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727272700

Liga 727272700 Información oficial sobre el partido 727272700 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

Team Pepega Alineación oficial del equipo 'Team Pepega' en el partido 3 - 2 Herolder SV Alineación oficial del equipo 'Herolder SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Pepega Alineación oficial del equipo 'Team Pepega' en el partido 2 - 0 Herolder SV Alineación oficial del equipo 'Herolder SV' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Pepega

Goles Goles

  • 114 Minuto 12 (Gol de penalti): Després de 12 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Pepega, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Volodymyr Semenenko de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Volodymyr Semenenko de Pepega aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Pepega prenia la batuta de l'encontre al minut 79, quan en Gerko Rog va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ian Adkins va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Christopher O'Shea va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ian Adkins va poder marcar per a Pepega en un servei de cantonada picat per en Volodymyr Semenenko quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Pepega per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Per-Erik Lannerwald, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Pepega va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Per-Erik Lannerwald va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Herolder SV

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Herold va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Costantino Bozzuto aconseguint el 0 - 1.
  • 136 Minuto 60 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Yar Mohammad Chambari es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Armin Schoderer per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 60 passava a ser 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Herold va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sören Heiligenstein es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Fabián Rosendorff de Herold es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.