Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727272463

Liga 727272463 Información oficial sobre el partido 727272463 en Hattrick

30.03.2024 18:00:00

Bargeshägener SV Alineación oficial del equipo 'Bargeshägener SV' en el partido 3 - 6 Oakleigh Cannons Alineación oficial del equipo 'Oakleigh Cannons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bargeshägener SV Alineación oficial del equipo 'Bargeshägener SV' en el partido 3 - 3 Oakleigh Cannons Alineación oficial del equipo 'Oakleigh Cannons' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bargeshägener SV

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Passat el minut 16 de joc, Anaximandros Efthivolos facilitava les coses al Bargeshägener amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Mathias Wulfheide va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Bargeshägener van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mathias Wulfheide en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): En Naip Berkay va fer una ràpida incursió al minut 85, però en Şahin Koç no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Atze Eimbeck.

Oakleigh Cannons

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Kuba Grzegorzyca va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. Akis Makrionitis es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Oakleigh agafava avantatge al minut 19 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kuba Grzegorzyca amb mestria.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Oakleigh prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Akis Makrionitis.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Koulis Adamidis de Oakleigh va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, Oakleigh va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kuba Grzegorzyca, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Oakleigh augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kuba Grzegorzyca es rifés el porter i marqués el 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Ludwig Strebinger va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Reinhold Mittendorf, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ralph Radnitzky no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Kuba Grzegorzyca estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kuba Grzegorzyca de Oakleigh la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Şahin Koç de Oakleigh va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reiner Breitenberger de Oakleigh amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.