Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727272459

Liga 727272459 Información oficial sobre el partido 727272459 en Hattrick

23.03.2024 18:00:00

Oakleigh Cannons Alineación oficial del equipo 'Oakleigh Cannons' en el partido 4 - 2 Bargeshägener SV Alineación oficial del equipo 'Bargeshägener SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Oakleigh Cannons Alineación oficial del equipo 'Oakleigh Cannons' en el partido 7 - 0 Bargeshägener SV Alineación oficial del equipo 'Bargeshägener SV' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oakleigh Cannons

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Şahin Koç, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Oakleigh se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Hasan Eltaf, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Oakleigh es posava per davant!
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Akis Makrionitis va donar a Oakleigh un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Armando Coelho es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Kuba Grzegorzyca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oakleigh se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Koulis Adamidis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Leopold Crombach, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Reinhold Mittendorf va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Armando Coelho de Oakleigh gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Bargeshägener SV

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Bargeshägener sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Bastian Bieglmaier va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Anaximandros Efthivolos va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 61.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ralph Radnitzky de Bargeshägener es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nico Marso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.