Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727268337

Liga 727268337 Información oficial sobre el partido 727268337 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Westfalia Gemen Alineación oficial del equipo 'Westfalia Gemen' en el partido 1 - 2 BSG Kloster Hasungen Alineación oficial del equipo 'BSG Kloster Hasungen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Westfalia Gemen Alineación oficial del equipo 'Westfalia Gemen' en el partido 0 - 1 BSG Kloster Hasungen Alineación oficial del equipo 'BSG Kloster Hasungen' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Westfalia Gemen

Goles Goles

  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 62 i semblava que WeGe desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Adam Wyden va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carl Russell, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hans Schlünder.

BSG Kloster Hasungen

Goles Goles

  • 187 Minuto 10 (Gol tiro lejano): Després de 10 minuts el Hasungen, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Baltram Nökel sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del Hasungen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Danny Rosenberg, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alessandro Stefano Musoni després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Michel Serey va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Danny Rosenberg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Luigi Pisotti quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Michel Serey, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 287 Minuto 51 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Hasungen tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Mike Wohlhüter ho va intentar al minut 51 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcos Guilleuma va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Batista Ramírez de Mora va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.