Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727267990

Liga 727267990 Información oficial sobre el partido 727267990 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

Ballspielverein Pasing Alineación oficial del equipo 'Ballspielverein Pasing' en el partido 3 - 2 1.FC Restbeton Alineación oficial del equipo '1.FC Restbeton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ballspielverein Pasing Alineación oficial del equipo 'Ballspielverein Pasing' en el partido 2 - 1 1.FC Restbeton Alineación oficial del equipo '1.FC Restbeton' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,7 % 21,9 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ballspielverein Pasing

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ballspielverein una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pedrinho Pinheira, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 23.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Frodebert Tonk va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Alekos Rodanakis era molt més ràpid que el defensa Michael Marx. Al minut 76, el jugador de Ballspielverein va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Ittij Moufkir va estar a punt d'empatar per a Ballspielverein quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mickaël Belin va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Ballspielverein va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alekos Rodanakis la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Luis Casasayes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mickaël Belin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alekos Rodanakis va marxar per velocitat al minut 84 i va fer una passada de la mort a Nikodem Lamparski, però aquest va fallar.

1.FC Restbeton

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Branson Hetzel va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 11. 0 - 1 per a Restbeton.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Restbeton va ser finalitzada des de l'esquerra per Juuso Polojärvi al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Restbeton va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Branson Hetzel va quedar-se sol davant el porter Jaromił Błażejowski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Andrija Starčević va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Michael Marx marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Branson Hetzel que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juuso Polojärvi.