Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727266253

Liga 727266253 Información oficial sobre el partido 727266253 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

Vorwärts Traktor MS Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Traktor MS' en el partido 2 - 3 TBN Senftenberg Alineación oficial del equipo 'TBN Senftenberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vorwärts Traktor MS Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Traktor MS' en el partido 4 - 2 TBN Senftenberg Alineación oficial del equipo 'TBN Senftenberg' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,2 % 11,1 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorwärts Traktor MS

Goles Goles

  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 69 una excel·lent centrada de Joel Lyles va arribar a Benedetto Coltri, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Senftenberg. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Garth Hidalgo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vau Tee es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Vau Tee per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Félicien Dessers va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Rudolf Brunshorst va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vau Tee.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 67 minuts, en Félicien Dessers no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Luis Javier Cambra hauria d'haver estat gol al minut 81 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

TBN Senftenberg

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Balázs Mörtel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Senftenberg.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Balázs Mörtel de Senftenberg l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 68 de partit.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Senftenberg agafava avantatge al minut 76 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Quentin Marcy amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Jörg Wenninger, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tariq Nuaimi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Tomaž Rožman va xutar magistralment una falta al minut 29 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tymofii Orlovskiy va marxar de William Camps en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Senftenberg van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.