Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727265587

Liga 727265587 Información oficial sobre el partido 727265587 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

fcmops Alineación oficial del equipo 'fcmops' en el partido 1 - 2 FC Altenhagen Alineación oficial del equipo 'FC Altenhagen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
fcmops Alineación oficial del equipo 'fcmops' en el partido 3 - 4 FC Altenhagen Alineación oficial del equipo 'FC Altenhagen' en el partido
Tiene mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,4 % 55,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmops

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Björn Karama, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de fcmops va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Asböck, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Massimo Cambianica es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lukas Nohynek estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Asböck, als 70 minuts, va fallar per ben poc.
  • 224 Minuto 82 (Ocasión de penalti): fcmops es va veure beneficiat per la polèmica al minut 82, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Massimo Cambianica va relliscar al moment de fer el xut i el porter Walter Divizia no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Björn Malou es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Altenhagen

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): FCA van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 11, quan Bohumír Zelinger va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FCA prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Delano Buchanan.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Bohumír Zelinger va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pierce Westrum, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Pablo Ramírez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Axel Fleires de FCA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Axel Fleires va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pierce Westrum va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): FCA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pierce Westrum va desviar el xut final de Bohumír Zelinger després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Axel Fleires que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Wael Saddam de FCA va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Tarmo Sepik es va posar al mig i ho va espatllar tot.