Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727261783

Liga 727261783 Información oficial sobre el partido 727261783 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

1Fc Hubertuskicker Alineación oficial del equipo '1Fc Hubertuskicker' en el partido 2 - 2 Torpedo Eisen Alineación oficial del equipo 'Torpedo Eisen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
1Fc Hubertuskicker Alineación oficial del equipo '1Fc Hubertuskicker' en el partido 4 - 1 Torpedo Eisen Alineación oficial del equipo 'Torpedo Eisen' en el partido
Tiene mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1Fc Hubertuskicker

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Dawood Mahfooth Al-Khabouri de Hubertus aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Bobby Hallauer va incrementar l'avantatge de Hubertus amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hubertus la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Hubertus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Verners Vecrumba va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lovis Rädke va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 219 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Giorgio Menghi va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Dawood Mahfooth Al-Khabouri, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Henrik Schreibershofen va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Torpedo Eisen

Goles Goles

  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els jugadors de Torpedo no defallien en cap moment. Producte d'això, en Delfim Rainha va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Corrado Pogna de Torpedo va marcar de penal l'empat al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Torpedo van seguir progressant per la banda dreta. Pier Luigi Covaia va tenir la seva oportunitat al minut 41, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 250 Minuto 42 (Ocasión de falta): Després de 42 minuts, Corrado Pogna va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Benny Lüdingshausen el va poder desviar a córner.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pier Luigi Covaia va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.