Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727261435

Liga 727261435 Información oficial sobre el partido 727261435 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

Ex Propriis Alineación oficial del equipo 'Ex Propriis' en el partido 0 - 9 Torpedo Baden Alineación oficial del equipo 'Torpedo Baden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ex Propriis Alineación oficial del equipo 'Ex Propriis' en el partido 0 - 6 Torpedo Baden Alineación oficial del equipo 'Torpedo Baden' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ex Propriis

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paolo Daloiso.

Torpedo Baden

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Torpedo agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Niels Deigentasch amb mestria.
  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Rolf Schwarzmeier va anar a parar al cap de Karl-Peter Girr que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Torpedo el 0 - 2.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Niels Deigentasch va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Torpedo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Wassim Matmour es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Torpedo va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Herman Novič.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Christian Johnston de Torpedo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Rolf Schwarzmeier va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 7 per a Torpedo.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Torpedo va aconseguir el 0 - 8 gràcies a una jugada assajada de córner en què Niels Deigentasch, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Karl-Peter Girr que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Torpedo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Michaël Rosier va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el Torpedo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Michaël Rosier s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dávid Demjén es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Józef Krawczuk. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.