Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727241039

Liga 727241039 Información oficial sobre el partido 727241039 en Hattrick

16.03.2024 17:30:00

Doc Cool's stolen sheep Alineación oficial del equipo 'Doc Cool's stolen sheep' en el partido 2 - 0 FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Doc Cool's stolen sheep Alineación oficial del equipo 'Doc Cool's stolen sheep' en el partido 4 - 0 FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido
Tiene mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doc Cool's stolen sheep

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): sheep prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Ezio Barillari va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, sheep va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tommy Sæstad, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Dan Cabrera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ataberk Ülfet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ezio Barillari va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Ezio Barillari quasi dona a sheep l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ezio Barillari va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Xavi Alfaràs per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Ataberk Ülfet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tibet Gürgül per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guanarteme Faria va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FC PaFF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Wolves van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 5, però Regnar Trasborg va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Grégoire Bêche va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Robert Kirk el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.