Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727240931

Liga 727240931 Información oficial sobre el partido 727240931 en Hattrick

23.03.2024 17:30:00

John Rebus F.c Alineación oficial del equipo 'John Rebus F.c' en el partido 0 - 8 Anstruther AFC Alineación oficial del equipo 'Anstruther AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
John Rebus F.c Alineación oficial del equipo 'John Rebus F.c' en el partido 0 - 6 Anstruther AFC Alineación oficial del equipo 'Anstruther AFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

John Rebus F.c

Goles Goles

  • 109 Minuto 28 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Nicholas Hayden se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Gabriel Freestone que va anotar el 0 - 4 per a Anstruther sense cap impediment.

Anstruther AFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Nicky Hughes quedar desmarcat i marcar per a Anstruther al minut 14. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 22 en Gabriel Freestone va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Nicky Hughes podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Quinn MacDowell des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a Anstruther l'avantatge per 0 - 5. Gabriel Freestone en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Barry Osman va augmentar l'avantatge de Anstruther a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Anstruther. A fi d'aconseguir el 0 - 7, van tocar-la en curt per tal que Barry Osman xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Connor MacGuinness va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gabriel Freestone va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nicky Hughes va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Barry Osman va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Holger Tanski va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Connor MacGuinness de Anstruther va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, el Anstruther va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Barry Osman s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Anstruther quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Darren McLauchlan va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.