Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727240919

Liga 727240919 Información oficial sobre el partido 727240919 en Hattrick

02.03.2024 17:30:00

John Rebus F.c Alineación oficial del equipo 'John Rebus F.c' en el partido 0 - 7 Mandalorians Alineación oficial del equipo 'Mandalorians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
John Rebus F.c Alineación oficial del equipo 'John Rebus F.c' en el partido 0 - 6 Mandalorians Alineación oficial del equipo 'Mandalorians' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

John Rebus F.c

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Rebus va estar a punt de marcar quan Nicholas Hayden va fer una passada impressionant a Aiden Torn, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Mandalorians

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Carlos Cosme que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Arild Nesjan de Mandalorians l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 una excel·lent centrada de Sije Bal va arribar a Nerius Švendrys, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 3 al marcador.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Fraser McLoughlin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mandalorians, Jarl Padkjær, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 107 Minuto 42 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Nerius Švendrys! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 5.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mandalorians, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Sije Bal va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): Passaven 68 minuts quan en Sije Bal va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Sije Bal de Mandalorians va fallar un penal al minut 37, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Fraser McLoughlin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mandalorians va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alpertti Humalamäki després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Holger Tanski va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en John 'Mando' Merry va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Alpertti Humalamäki va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.