Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727223591

Liga 727223591 Información oficial sobre el partido 727223591 en Hattrick

27.04.2024 17:15:00

Rookies Rivers Alineación oficial del equipo 'Rookies Rivers' en el partido 0 - 2 International Knøttene Alineación oficial del equipo 'International Knøttene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rookies Rivers Alineación oficial del equipo 'Rookies Rivers' en el partido 0 - 1 International Knøttene Alineación oficial del equipo 'International Knøttene' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rookies Rivers

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rookies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Till Schermann va sortir per sobre el travesser.
  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Stefan Simeonov es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 27, però el porter va aturar el seu xut.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Andreas Johnson va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 70 de joc.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Kazimierz Góral hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Magne Lund. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rookies van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stefan Simeonov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Rookies van sortir al contraatac al minut 83, però Kazimierz Góral va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lorenzo Koehli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

International Knøttene

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Int Knøtt va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sherap Rongke va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 107 Minuto 25 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Int Knøtt, gràcies a les conegudes canonades d'en Denis Mendeš, va situar el 0 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Curt von Bechtolsheim va entorpir al marcador d'en Emanuel Mikoyan per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.