Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727202652

Liga 727202652 Información oficial sobre el partido 727202652 en Hattrick

11.05.2024 16:00:00

CF ROSENBORG NORUEGO ASCDEIUM Alineación oficial del equipo 'CF ROSENBORG NORUEGO ASCDEIUM' en el partido 0 - 2 Fix FK Alineación oficial del equipo 'Fix FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF ROSENBORG NORUEGO ASCDEIUM Alineación oficial del equipo 'CF ROSENBORG NORUEGO ASCDEIUM' en el partido 1 - 1 Fix FK Alineación oficial del equipo 'Fix FK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF ROSENBORG NORUEGO ASCDEIUM

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El ROSENBORG va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Rasmus Hagen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Tor Leonhardsen va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oddvar Meland estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tor Leonhardsen, als 81 minuts, va fallar per ben poc.

Fix FK

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Olav Skoge va posar els visitants Fix per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jørn Tafjord de Fix va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Olav Skoge va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ove Brynildsen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Somboon Rittirong. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 52 per Jørn Tafjord va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sondre Wergeland es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jørn Tafjord de Fix va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.