Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727155214

Liga 727155214 Información oficial sobre el partido 727155214 en Hattrick

27.04.2024 16:00:00

Moia FC Alineación oficial del equipo 'Moia FC' en el partido 2 - 2 Hammerkråka Alineación oficial del equipo 'Hammerkråka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moia FC Alineación oficial del equipo 'Moia FC' en el partido 2 - 0 Hammerkråka Alineación oficial del equipo 'Hammerkråka' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moia FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Agvald Thomassen de Moia empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Bjørn Egil Jakobsen de Moia va aconseguir igualar el partit al minut 68, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martin Martinsen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eirik Støve estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Martin Martinsen, als 41 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bjørn Egil Jakobsen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Bjørn Vattøy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Moia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70, Bjørn Egil Jakobsen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Moia va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Frank Løkken va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Hans Rolfsen va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Frank Løkken va estar a punt d'avançar els locals al minut 92 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Markus Lommesky de Moia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hammerkråka

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tommy Gulliksen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 56 (Gol de falta): Al minut 56 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Stian Tustervatn va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Ole-Christian Veum va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Olav Jenssen va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en William Tøndel, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.