Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727145018

Liga 727145018 Información oficial sobre el partido 727145018 en Hattrick

20.04.2024 16:00:00

Blundrs FC Alineación oficial del equipo 'Blundrs FC' en el partido 0 - 2 Wellboaters Alineación oficial del equipo 'Wellboaters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Blundrs FC Alineación oficial del equipo 'Blundrs FC' en el partido 1 - 4 Wellboaters Alineación oficial del equipo 'Wellboaters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blundrs FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frimand Ødegård de Blundrs es va guanyar la targeta groga merescudament.

Wellboaters

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Wellboaters prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jan Gabrielsen.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, Jon Eikås va pentinar un córner cap al segon pal que Ignác Zděnek va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Urho Venetvaara va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Nélson Trincheiras va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Karl Minde va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jon Eikås es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Karl Minde va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jan Gabrielsen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ivan Jakobsen de Wellboaters va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Dudy Harianto va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.