Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727134475

Liga 727134475 Información oficial sobre el partido 727134475 en Hattrick

23.03.2024 16:00:00

Ipswich Town Alineación oficial del equipo 'Ipswich Town' en el partido 3 - 1 Skotbu Farmers Alineación oficial del equipo 'Skotbu Farmers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ipswich Town Alineación oficial del equipo 'Ipswich Town' en el partido 1 - 2 Skotbu Farmers Alineación oficial del equipo 'Skotbu Farmers' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ipswich Town

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Endre Lajos al minut 13, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Ipwik i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hong Kong es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ipwik a 3 - 0. Filip Ableidinger va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Hong Kong, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ipwik, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Gojko Orkaš va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Hong Kong, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moussa Diab de Ipwik va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kurt Spanbauer de Ipwik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Skotbu Farmers

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Un mica després, Viktor Marelić de Farmers va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 28, en un 1 contra 1 amb el porter, però Patrick Oberndorfer va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Samad Khairul Musa Ayyub des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 39 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marek Schirge amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Rudy Richart va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.