Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727134471

Liga 727134471 Información oficial sobre el partido 727134471 en Hattrick

16.03.2024 16:00:00

Hundvin Athletic Alineación oficial del equipo 'Hundvin Athletic' en el partido 0 - 5 Ipswich Town Alineación oficial del equipo 'Ipswich Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Hundvin Athletic Alineación oficial del equipo 'Hundvin Athletic' en el partido 0 - 8 Ipswich Town Alineación oficial del equipo 'Ipswich Town' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hundvin Athletic

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, John Nilsen de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en John Nilsen va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Ipswich Town

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Gojko Orkaš de Ipwik va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Ipwik va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Abel Zaragueta la va transformar en el 0 - 2.
  • 135 Minuto 48 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Filip Ableidinger va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Filip Ableidinger va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del Ipwik va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hong Kong, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hong Kong es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hong Kong al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abel Zaragueta de Ipwik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.