Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727129738

Liga 727129738 Información oficial sobre el partido 727129738 en Hattrick

04.05.2024 16:00:00

Santana Mariners II Alineación oficial del equipo 'Santana Mariners II' en el partido 3 - 0 Peasant United Alineación oficial del equipo 'Peasant United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santana Mariners II Alineación oficial del equipo 'Santana Mariners II' en el partido 2 - 0 Peasant United Alineación oficial del equipo 'Peasant United' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santana Mariners II

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Una falta al minut 24 va provocar un lliure directe. Frode Severinsen el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Mariners va aconseguir el 2 - 0 quan Francisco Iguacel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Frode Severinsen de Mariners va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rik Dier va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mariners va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 50, però en Ugaitz Azkargota va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Charles Gormley, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Frode Severinsen va sorprendre Gu Leng amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gu Leng al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Charles Gormley va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Erik Bergdølmo de Mariners es va guanyar la targeta groga merescudament.

Peasant United

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Immanuel Fleischer va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sinan Özbekkan va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Peasant van sortir al contraatac al minut 34, però Metoděj Křenek va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Sinan Özbekkan va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Roger Borgemoen, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Finlay Chick de Peasant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.