Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727127996

Liga 727127996 Información oficial sobre el partido 727127996 en Hattrick

20.04.2024 16:00:00

LUFC Alineación oficial del equipo 'LUFC' en el partido 2 - 1 Nordlysbuen Kickers Alineación oficial del equipo 'Nordlysbuen Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LUFC Alineación oficial del equipo 'LUFC' en el partido 3 - 1 Nordlysbuen Kickers Alineación oficial del equipo 'Nordlysbuen Kickers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LUFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Davor Razum va donar a Whites un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Whites va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Martin Hansen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Matteo Gibelli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Whites per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Selman Hevin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Castelar de Whites va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martin Hansen de Whites la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jorge Castelar de Whites es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 73.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rolf Tochtermann de Whites amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nordlysbuen Kickers

Goles Goles

  • 154 Minuto 68 (Gol de penalti): Nordlysbuen va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Karel Vyhnánek.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nordlysbuen que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Andreas Thoresen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Nordlysbuen va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 57 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Nordlysbuen va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ståle Nodeland es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ståle Nodeland sol davant la porteria al minut 75, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Nordlysbuen va estar a punt d'empatar al 90 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Bartłomiej Kapecki que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.