Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727127662

Liga 727127662 Información oficial sobre el partido 727127662 en Hattrick

27.04.2024 16:00:00

Solbyfolket Alineación oficial del equipo 'Solbyfolket' en el partido 1 - 1 Borgestad Charmanders Alineación oficial del equipo 'Borgestad Charmanders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Solbyfolket Alineación oficial del equipo 'Solbyfolket' en el partido 1 - 1 Borgestad Charmanders Alineación oficial del equipo 'Borgestad Charmanders' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solbyfolket

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Leo Rospigliosi va pentinar un córner cap al segon pal que Tore Hagen va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Amb 25 minuts disputats, Nukri Adeishvili gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Lars Sirnes va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Solbyfolket per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Feliks Kazieczko va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Borgestad Charmanders

Goles Goles

  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ezequiel Hilário per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Charmanders que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Peter Zetterquist, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Edon Llubani no va ser aprofitada per en Rikard Knarvik que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Tomáš Hátle va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 31. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Edon Llubani, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Charmanders va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Tomáš Hátle va quedar-se sol davant el porter Tor Thorsen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Kaspar Jürgenson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tor Thorsen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Ulf Aas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tor Thorsen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Charmanders va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Tommi Takalo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Solbyfolket. La jugada d'estratègia del Charmanders per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mario Dell'Oca va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Dell'Oca de Charmanders es va guanyar la targeta groga merescudament.